lördag 28 april 2018

Uppsägning och tankar om framtiden

- Jag sa upp mig igår!
- Härligt! Vad har du för plan?
- Jag har ingen plan
- Är du rik?
- Ja jag är rik på livet ;)

Ungefär så lät det igår när jag snappa med min gamla kollega från Sthlm. Och ja, jag sa upp mig igår utan att egentligen ha någon plan. Jag har nytt jobb i sommar och som kanske sträcker sig längre men just nu vet jag inte. Jag har hoppat igen, så som jag gjorde när jag flyttade från Sthlm. Och återigen känner jag hur livsgnistan börjar spraka.

Det var nog själva grejen när jag flyttade hit, jag hade tappat livsgnistan och livet här tände den igen. Vid något tillfälle så slocknade den. Nu känner jag att energin kommer mot mig igen och även om det inte är av full kraft så mottager jag den med öppna armar. Bara som en sån sak som att jag ska på en guidad fågelskådning med en nyfunnen vän snart tyder på att orken sakta kommer tillbaka.

Tanken var inte att mitt liv skulle vara så "tomt" som det är idag. Dvs jag skulle ju kanske vara gift, ha man och barn. Men nu är det som det är och sakta men säkert försöker jag njuta av det som är istället för att tänka på att jag inte kommer bli mamma. Det gör för ont. Jag försöker lära mig leva igen. Och för att göra det så behövde jag säga upp mig där jag jobbade.

Nu ska jag försöka utmana mig själv, se vad som händer. Jag kommer nog titta in här titt som tätt i samma takt som energin och livslusten kommer tillbaka. Förhoppningsvis kommer jag kunna dela med mig av mina framtida utmaningar. Tänkte säga att min första är sommarjobbet men jag tror att juni månad kommer bjuda på några godsaker också. Men vi får se :)

Ja, det var det. Ha en fin helg nu :)

-A

1 kommentar:

  1. Var du på sportshoppen i helgen när dom hade en massa uppträdande?såg du Liam? Alltså Idolvinnaren 2016? Jag missade honom :-( då jag var i Sthlm. Sååå jäkla snygg och söt han är så det inte är klokt. Attans att jag var i Sthlm just den helgen :-(

    SvaraRadera