Mina hjärtan

Jag älskar djur. Det är hundar, katter, fåglar och hästar. Ett liv med djur är ett lyckligare liv helt enkelt och jag kommer aldrig kunna leva utan dem. Jag är sådär konstig och kan prata med en skata som går på vägen, en igelkott eller varför inte en groda som hoppar på en blöt asfaltsväg? Ja, jag har aldrig sagt att jag är normal ;)

Det vimlar av djur runt omkring mig men tre stycken betyder / har betytt otroligt mycket för mig och dessa finner ni här under. .

Snöboll
Mitt hjärta, min pälskling och min snuttgurka! Snöboll flyttade hem till mig & Busan den 8 feb 2005. Hon var pytteliten och alldeles späd. Hon hette Wolfie från början, men fick snabbt byta namn till Snöboll som passade henne bättre. Hon var min lilla cirkusapa och hon var ett stort stöd när jag behövde ta bort Busan.
Nu bor Snöboll hemma hos min mamma och styr över hunden Skorpan och fågeln Nisse som oxå bor där.


Busan
 9 november 2009

Busan kom till mig Juni 2004. Hon fick mig att ändra mig lite ang katter. Hon klöste sig fast i mitt hjärta och finns där fortfarande, fast hon inte finns med oss här på jorden längre.

Cindy
* 11 mars 1993
† 12 augusti 2003

Det här är min ängel. Jag älskar henne fortfarande och saknar henne SÅ otroligt mycket. Cindy var en Leonbergertik på ca 55kg. Hon var mitt allt på den tiden och vi gjorde massa saker tillsammans. Nu finns hon i himlen tillsammans med sin husse.