måndag 19 mars 2018

Salta promenader, energiboost & sol!

Hallå! Vilken helg vi fick. Sol från klarblå himmel, någon minusgrad (som förvisso var några fler morgontid) och äntligen kom mamma & brorsan till rätt sida. Det var härligt att träffa mammas lilla pälsboll Skorpan igen. Härligt att få krama om både mamma & bror. 
Jag & min bror på promenad på klipporna

Lördagen bjöd på fantastiskt väder så jag & brorsan gick längsmed havet från Grönemad till Sövall och sen tillbaka igen. Klättrade lite på klipporna för att hela tiden hålla oss vid havet. Luften var fylld med tång & salt, precis som det ska vara på västkusten.
Krossekärr

Vi promenerade även genom byn. Jag har bott här i 3,5 år nu men blir fortfarande lika förvånad när jag träffar någon jag känner på gatan. Det är så mycket lättare och vanligare att göra det här än i Stockholm men ändå så har jag inte vant mig riktigt. Det är en mysfaktor jag gillar.
Grebbestad

Mamma höll sig mest hemma och njöt av uterummet. Kan jag tro, komma från en liten lägenhet med balkong till hus med uteplats och uterum. Kontraster att vara tacksam för.
Krossekärr/Grönemad

I söndags hann jag både med en promenad med brorsan och en skogstur med min fina Fia 💜 Allt började så bra, hon var lugn och fin. Helt plötsligt stannar hon och jag ser vad hon ser; Ett studsande rådjur! Fia trumpetar och blåser upp sig, jag känner hur alla hennes muskler spänns och efter det gick hon på helspänn hela vägen hem. Inte alltid lätt att lugna ett ton häst men vi har ändå kommit långt sen första dagen jag red henne. Men vi har lång väg kvar 🙂
På barbackatur med Fia

Det går fortfarande trögt på jobbet och folket har inte riktigt hittat ut än men det kommer väl. Jag gissar att så fort minusgraderna försvinner och solen tittar fram mer så gör även människorna/kunderna det. Jag hoppas iaf det!
Kullgrens brygga, Grönemad

Nu tar jag kväll och önskar er en god natts sömn och en härlig tisdag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar