onsdag 10 maj 2017

Allmänt trött å bitter...

Psyikiskt så är det inte bra just nu. Äter en hormon som gör mig deppig, bitter och allmänt låg. Hatar att må så här men idag slutar jag med det så snart är jag på banan igen. Fan så skönt!

Våren har kommit med stormsteg även om det varit lite småkyligt de senaste dagarna. Men gräset frodas och träden börjar bli gröna. Supermys! Vildsvinen närmar sig, kossorna är ute på bete och hästarna är vårspralliga.
Beda, Fille, Fia och Sessan
mina lyckopiller

Havet är fantastiskt och hjälper mig när jag mår som sämst. Att gå längs stranden i solnedgången och plocka snäckor samtidigt som man hör måsar och ejdrar i bakgrunden är AMAZING! Just nu, just idag, är det just DET som får mig att orka.
Everts Sjöbod tar ut sina gäster för att få se solnedgången

Jag känner mig ensam ibland, längtar efter den där tjejkompisen jag kunde åka till när det passade eller att hon kom till mig. Bara sitta vi två i soffan, kanske spela på mobilen, kolla på en film eller snacka hela natten. Saknar det. Här har alla fullt upp med sina familjer, sina kära. Vilket jag förstår, det hade jag oxå haft om jag var välsignad med barn... 

Näe, snart ska jag till gymmet och träffa min energiboost till sjukgymnast. Blir alltid på gott humör efter att ha träffat honom oavsett om det gått bra eller dåligt på träningen. Sen ska jag jobba med bästa E med marknadsföring. Så dagen kommer bli bra, det vet jag. Kanske, bara kanske, avslutas den med en mysig ridtur tillsammans med mina underbara gårdsgrannar.  
Min bästa myskompis Fia!

8 kommentarer:

 1. Trevlig midsommar Ammi :-)

  SvaraRadera
 2. Trevlig midsommar Ammi :-) hoppas allt är bra med dig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Glad Midsommar ❤️ Allt är bra, mycket häst å mycket glädje :)

   Radera
 3. Har du tröttnat på att blogga Ammi?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nejdå, bara haft fullt upp :/ Ska försöka lägga ut lite bilder från sommaren. Både Erik & David Lindgren har ju varit på besök 😃

   Radera
 4. Okej Ammi, så du har träffat Erik igen :-) att ni inte tar och träffas över en fika eller nått sånt? :-)

  SvaraRadera
 5. Lagt ner att blogga eller?

  SvaraRadera