tisdag 22 november 2016

Nervös och otålig...

Hej gott folk!

Här sitter jag nu igen.. Nyduschad med bakteriedödande tvål som gör att håret står rakt ut som svinto och huden är mer lik sandpapper än en babyrumpa. Ur högtalarna ljuder Syster sol och "Inte som det verkar", likt kaffe så är även detta ett verk av Madde.

Sovit relativt bra två nätter i rad nu och från å med ikväll så sover jag i soffan. Tydligen så kan man inte klättra efter en knäoperation, förstår inget alls där :oP Men det ska nog gå bra, min hyresvärds man kom in igårkväll och hjälpte mig att få allt på plats. Dom är verkligen fantastiskt snälla. 

Tack vare svintohår och sandpappshud så tänkte jag hålla mig inne idag. Dock är jag sjukligt rastlös så det blir väl en tur till mamma senare, när jag kan smita in i mörkrets skuggor. Jag får inte använda deo heller så jag vågar inte gå i närheten av någon. Svett, vilken hemsk odör!

Hmm vad jag pladdrar. Men vad ska jag göra...har ju inte så mycket annat att göra ;) Kan ju oxå vara så att jag är lite nervös, eller rätt mycket. Jag har ju opererat knät förut, 2002. Men den här gången ska dom borra i knät, känns som en lite större op än sist. Sen känns det som att jag har ont i halsen, men jag har inte haft ont i halsen sen jag tog bort halsmandlarna.. Jag inbillar mig bara, eller? Tänk om jag inte gör det? Faaaaaan!

Näe sluta pladdra och sluta vara nojig. Nu vill jag att op ska gå av stapeln så jag kan gå vidare!

Sist men inte minst vill jag skicka iväg ett stort GRATTIS  till min fina vän Tobis som fyller år idag! Hurra hurra hurraaaaa!!! Massa kramar till dig!
Toker

1 kommentar:

  1. Det kommer gå jättebra! Håller tummarna här på jobbet :)

    SvaraRadera