måndag 16 november 2015

Hej hej måndag!

Så var det måndag igen, wohoo! Eller? Jag tror att jag sagt det förut men måndagar är fantastiska. Få ta det chill på morgonen och njuta av kaffe å ägg :) Det är bra mornar. Zero stress =) Men imorse hade jag planer, vilket jag ju egentligen glömt bort. När klockan slog tio närmade jag mig Synsam i Tanum shoppingcenter.

Jag har två par glasögon hemma, jag kallar dom frökenglasögon och nerdglasögon. Fröken är dom jag trivs bäst med. Men reporna har gett sig till känna och jag kände att det var dags att skaffa nya. Så sagt å gjort. Idag spenderade jag 50 min hos Synsam med diverse olika ögonkontroller. Det var både för linser och för glasögon. Så i slutet av veckan så kommer mina nya Ray Bans ;oP

Måste ge cred till personalen på Synsam. Jag har blivit väldigt trevligt bemött och fått kanonhjälp. Tummen upp med guldstjärna i kanten!

Innan jag hälsade på Coffeehouse så gick jag förbi 58 grader nord och kollade om mina jeans skulle komma in snart. Hon tog mitt nr och skulle höra av sig. Yeeey! Köpte en latte och gick vidare till bästa butiken, Bazar så klart ;) Snacka lite skit med Åsa innan jag provade jackan jag hittade i helgen. Märket är Redstone och den var för billig för att vara sann! Den satt snyggt och mina kollegor tyckte jag passade i den så jag kom hem med en ny jacka.

Nu sitter jag nere i Marinhuset och dagens lektion är, ja vad ska man säga - lite udda. Vi har grupparbete men folk pysslar med lite olika saker. Och ja, här sitter jag och bloggar. Känns som det råder lite dubbla budskap.. Och när det blir för mycket lägger hjärnan av.

Nu vill jag hem och se till att det ser okej ut när dom kommer och hämtar min säng. Ikväll sover jag på soffan, säkert några nätter fram tills nya sängen kommer. Ska bli sjukt gött att få ny säng faktiskt, en stor sådan. 

Jaha nähe, nu får jag nog sluta svamla för idag ;) Ta hand om er där ute!
Pöss å gull!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar