måndag 24 augusti 2015

Så var det dags igen, nervös? Japp!

Sommaren har gått till sitt slut och min sista fulla jobbvecka har gått mot sitt slut. Jag fick en ledig dag, EN, innan det var dags för allvaret igen. Men den gick inte av för hackor. Gamla vänner från förra läsåret i skolan kom hit och dom "tvingar" mig att hänga med dom som dom själva uttryckte det. Men näe jag umgås mer än gärna med dessa härliga ålänningar. Vilka fantastiska människor! Vi har badat, grillat och snackat minnen. Lättsamt, precis som det ska vara.

Vi har även pratat om idag. Min gamla klasskompis M är bara här och sällskapar sin tjej L, han ska tyvärr inte gå ett år till. Men jag och L ska ge oss in i skollivet igen! Och vi är nervösa hihi Varför vet jag inte. Jag cyklade förbi skolan igår och träffade gamla klasskompisar. Kramkalas! Så himla mysigt! 

Detta läsår kommer jag agera riktigt fattig student oxå. Inget lån från CSN, bara bidrag och de pengar jag får när jag jobbar extra på bästa Bazar. Så vänta er inga allmosor från denna student ett år framåt i tiden *ler snett*

Livet i nya lägenheten är GOTT! Har börjat lära mig hur huset knäpper och låter nattetid så jag har börjat att kunna koppla av och sova istället för att lyssna.

I september har jag gjort en sak för mig själv och för min utveckling. Jag kommer säkerligen att berätta om den här så småningom men just nu så behåller jag den för mig själv. Inget speciellt, bara något jag brinner för, något jag älskar att göra och på detta sätt får jag utveckla mig själv. Jag gör något för MIG och inte för att behaga alla runt omkring mig. Känner att jag är för snäll och bara går med på saker för att folk säger åt mig att göra det. Jag har ett eget liv, folk måste respektera det. Låter säkert som en självklarhet men är man för snäll så får man skit för att man sätter ner foten eller säger nej ibland och så ska det inte vara.. 

Snart är det dags att hoppa upp på Världsmästarcykeln (står faktiskt så på min Cresent) och cykla till L för att sen ta oss vidare till skolan. Jag bor lite längre utanför byn nu så det är perfa att Calle hittade sin fars gamla hoj i ladan åt mig :D Nu jäklar ska det hojjas haha

Inga bilder idag, men har inget wifi här utan är uppkopplad via mobilen så det får bli text. Hoppas att ni överlever ;)

Ta hand om er där ute och ha en underbar måndag!
Massa soliga kramar från Västkusten
och mig :) 

2 kommentarer:

 1. Lycka till idag!

  Låter kanon att du ska göra något som är bara för dig! Klart man ska fokusera på själv oxå och inte bara göra andra glada. Lätt att säga men ibland kanske svårare att göra.

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det svårt.. :/ Tack snälla :) Kram

   Radera