måndag 10 augusti 2015

Planering in i...

Go morron! Känns fantastiskt underbart att få sova nästan en hel natt. Sömn har varit en stor bristvara senaste 5-6 dygnen men idag kan jag nog känna mig som människa igen :)

Igår cyklade jag för första gången på min nygamla cykel! En härlig känsla att susa förbi husen på smågatorna i byn. Och skönt att slippa gå överallt. Det som ska fixas nu är insmörjningen av kedjan och vicka på sadeln så är det klart! Tusen tack Calle! Nu får vi se till att ta den där ölen bara :)

Igår hade jag min lediga dag och nere på byn var det krogbus, vilket ju alla vet vad det betyder.. Säsongen är slut! (Ska bli underbart att slippa turisterna hehe) Självklart kikade vi lite och jag är verkligen SÅ glad att jag jobbar i Tanum och inte i byn ;-P Helt galet!

Har varit korttidskattvakt oxå, till två härliga katter - Leo & Siri. Myspys!

I huvudet just nu, förutom tisdagens fikadejt, är den stora flytten! Jag får nyckeln den 17:e aug och det kommer bli två eller kanske en intensiv flyttdag. Jag trivs bra hos G men det ska bli helt magiskt att få bo i en riktig lägenhet med garderober, tvättmaskin, något som är mitt! 

De senaste dagarna har även tankar och funderingar gått till den Väsbytjej som miste sitt liv i Runbysoåret. Samma spår som jag sprungit i så många gånger - både med sällskap och ensam. Det är förjävligt! All kärlek till hennes familj och vänner!

Önskar alla en härlig och levande måndag! Ta hand om varandra!

1 kommentar:

  1. Det där att inte få så mycket sömn och att inte kunna sova
    om nätterna är inte så bra. Man blir sjuk till slut.

    SvaraRadera