fredag 28 november 2014

Hänger ni med?

Det är fredag redan och på söndag är det första advent, kan ni fatta? Första advent?! Vad hände, hur kom vi hit egentligen? Får lite småpanik över att tiden går så fort, så mycket att göra, så mycket att fixa innan...ja ni vet.. Galet!

Veckan i skolan har varit bra som vanligt. Jag började måndagen med härlig sol och besök hos skolans Pelle. Det var ett fantastiskt möte och jag vet inte om han var synsk men vissa saker han sa tog jag till mig lite extra. Besöket fick mig att tänka mycket på pappa och eftersom Pelle är lika gammal så funderade jag lite på hur pappa skulle sett ut om han levde idag. Gråhårig? Eller kanske inget hår? Men jag vet att han hade haft samma pigga ögon, så som jag minns dom :)
Dagen slutade rätt snopet efter engelskan då svenskafröken var sjuk.. Jag kastade mig hem och hämtade kameran för att åka till Grönemad och missa solen.. Typiskt!
Stallkatten gottar sig i solen
 Tisdagen var full som vanligt och den avslutades med bilden! Alltid en fröjd. Vi har skulpterat och dagen till ära fick vi även fota våra skulpturer! Yeeey! Jag fick en hel del hjälp och fick till en del fina bilder. Ska bli kul att se nästa gång. Då ska jag även ta med min egna kamera.
Egopic i solen
 Onsdagen började fantastiskt, men det vet ni redan. Det jag inte har berättat om är min lilla kompis som kom och hälsade på. Jag vet inte vad man ska göra med en salamander så jag la ut en äggkartong som skydd på tisdagkvällen och på onsdagen bad jag en lärare i skolan om hjälp. Det slutade med att jag tog med honom till ett ställe i skogen där jag hoppas att han ska klara sig från vinterns kalla luft... Men han var rätt stel när jag flyttade honom, fast han hade flyttat sig under dagen så jag hoppas ändå att han klarade sig. Den lilla saken...

Onsdagens eftermiddag spenderades på Stöberget med Kristofer. Ett elakt molntäcke var påväg in och vi passade på att fota solen innan den försvann bakom molnen. Blev några riktigt fina foton och jag är alltid lika glad att få sällis av denna duktiga fotograf :) Dock är bilderna tagna av mig, inte lika duktig men ja ni vet vad jag tycker om mina bilder ;)

Kristofer ställer in sin kamera


Torsdagen kom och vi hade utomhusträning med klassen. Det var intervallet i skogen på schemat och det som började trögt med muskler i klassrummet blev genast bättre ute i naturen. Dock fortsatte vi med muskler men avslutade med lekar man känner igen från barndomen, dvs fruktsallad och hela havet stormar.

Fredagen var massagefredag igen och nu har vi gått igenom hela kroppen. Tjohej! Superkul men jag känner att jag masserat alldeles för lite och måste leta folk så jag kan massera på så jag fixar provet vi har framför oss. Idag var det jag som fick både armmassage och rygg/axlar. Myyys! Man blir så härligt avslappnad efteråt. Tänk om man kunde få ge den känslan till den där personen som man gärna vill ge det till *fnissar* Vore nåt :)

Snart blir det dags att knoppa då klockan ringer typ 7 imorn. Har inte bestämt när den ska plinga, men där omkring iaf.

Ha en underbar helg mina fina läsare!

8 kommentarer:

 1. Du ska inte åka till Thailand igen då?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som student så har jag inte den typen av pengar, men jag kommer åka till Thailand men inte än. Jag trivs bra här ;)

   Radera
  2. Du trivs bättre i Grebbestad än i Thailand

   Radera
  3. Thailand är fantastiskt, men jag skulle aldrig kunna bo där. Grebbestad ett favoritställe i Sverige i många, många år. Det går inte riktigt att jämföra.. Svårt att förklara. Men här känner jag mig hemma :)

   Radera
 2. Det ser ut som en liten krokodil på den 4:e bilden nereifrån :P hahah

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha en minikrokodil :-P

   Radera
  2. Ja det ser ut som en minikrokodil :P det gör det tycker jag

   Radera