fredag 3 oktober 2014

Skratta dig frisk!

Igår hade klassen besök av Carina, tror jag att hon hette, hon var sån där skrattcoach. Så igår så såg vi först Patch Adams, en av mina favoritfilmer. Kul, hade inte sett den på länge. Den är baserad på en verklig händelse vilket gör den än mer gripande, det var inte många ögon torra i klassrummet. Efter lunch var det dags att skratta och det gjorde vi! HAHA HÖHÖHÖ, HIHOHA osv ja, du har väl skrattat hoppas jag?

Vi stog i en ring, undrade vad fan vi skulle göra. Men det löjliga blev verklighet och under tiden man låtsades att skratta så böts det ut mot riktigt skratt och det var härlig att få skratta ur systemet lite. Alla borde testa. Men du blir trött kan jag lova. Jag ska skratta min väg till skolan sen - ja, klart jag tar bilen. Int fan går jag på gatan och skrattar, där är jag inte än ;)

Eftersom vår underbara lärare har åkt på semester till Grekland så var vi ensamma på morgonen men duktiga som vi är så var alla utom en på plats. Och vår uppvärmning blev boll-lekar. Spökboll, Jägarboll och nån annan boll-lek. Under jägarbollen slängde sig jag och Caisa efter en boll men det gick bra, senare under spökbollen skulle jag fånga en boll och sträckte ryggen... Sen vaknade Agda 74 i mig... Hade så förbenat ont så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. 

Fick ordination av skrattcoachen att ta det lugnt (hon var utbildad i lite annat oxå) men jag har inte uppdaterat min kyl sen Sandra var här så jag var tvungen att åka iväg och handla. Som tur var fick jag sällis av David. Vi for till Hedemyrs och fick lite smått å gott inhandlat. När jag släppt av David vid skolan och kommit hem så gjorde jag middag och efter det blir det att kolla film i soffan. Nu imorse kändes ryggen bättre, men jag ska nog inte sitta så mycket, då blir det genast värre.

Idag börjar dagen med att rektorn ska snacka lite och svara på frågor om hur omdömet (=betyg) sätts när man pluggar i folkhögskola. Efter det ska han faktiskt ha simträning med oss i Tanum Strand. Han har varit elitsimmare tydligen, alltid får man lära sig nåt nytt ;) Efter det ska allas vår Marion ha någon teatertimme... Inspirationsteater? Nää kommer inte ihåg, det är nog inte min grej men jag får väl göra mitt bästa.

Nu måste jag packa ryggan och hoppa i några sköna kläder. Idag är det fredag och det tycker jag vi hurrar för! Hoppas på att få grilla med Johan och Görel i helgen eller så kanske jag åker till Strömstad och grillar. Jag VILL grilla!! :D

Tjingeling!

3 kommentarer:

 1. Du har det altså bra i Grebbestad (Y)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är underbart här. Snart hoppas jag på att ha hittat något extrajobb och sen blir allt toppen ;)

   Radera
  2. Okej jag håller tummarna för dig Ammi (Y) :)

   Radera