onsdag 1 oktober 2014

Mitt gamla liv?

I helgen hade jag besök av bästa Sandra och mina pälsklingar Lizz och Bubblan. Det har varit några fantastiska dagar och jag ska berätta om detta men har inte laddat upp bilderna än så det kommer :)

Däremot satt jag och bläddrade igenom gamla sms, från vänner och bekanta. Mina närmsta vänner och mamma hörs jag med rätt ofta, om inte varje dag så kanske varannan. Ibland går det några dagar men vi hörs alltid några ggr per vecka. Men sen finns det dom som glidit iväg, faktiskt redan innan jag flyttade hit. Det finns ett par jag tänker på rätt ofta men har på senare tid inte känt att dom behöver min kontakt så jag har valt att inte höra av mig, det kanske är fel att anta men jag tänker oxå som så att om dom vill ha kontakt så borde det inte bara komma från mig hela tiden. Eller hur?

Jag tänker ofta på mina vänner. Kanske lite för ofta och lite mer än vad jag tänker på mig själv? Sandra, Jinnie och Madde! Ni fattas mig här :)

Jag har ett helt nytt annorlunda liv här nere. Jag har funnit vänner som jag hoppas kunna ta med mig resten av livet, vänner som ger mig nytt hopp om livet.

Att flytta ca 50 mil från där man är van att bo är en stor omställning. Det jag saknar mest är dock närheten. Att bara ha nån nära. Att få kramas. Känns konstigt, men trodde att jag skulle sakna mer men jag gör inte det. Jag pratade inte oftare med varken mamma eller brorsan när jag bodde i närheten av dom. Visst, saknar mina och Sarahs Waynes-äventyr *fnissar* Men ja, jag har sagt det förr, jag känner mig som hemma här.

Det som känns annorlunda här är att jag känner inte att någon dömer mig, vilket folk hemma gjorde. Folk på jobbet, folk i centrum, folk på gatan. Alla blickar. Det gör dom säkert här med, men jag känner inte av det. Jag känner mig uppskattad på ett helt annat sätt. Jag får inte skit dagarna i ända och när jag kommer hem efter en lång skoldag så må jag va trött, men jag har energi kvar och mår bra!

Drömmen skulle ju vara att träffa en härlig, levnadsglad snubbe och köpa hus strax utanför Grebbestad och bo kvar här *ler drömmande*

Men tills dess tänker jag fortsätta leva! =D

Ha en fantastisk dag!
*kramkalas*

2 kommentarer:

  1. Glad 1:a oktober Ammi :) :P hehe. Nu är det höst på riktigt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack detsamma Emelie :) Ja, nu är det höst allt. Men lite mysigt kan jag tycka :)

      Radera