torsdag 25 september 2014

Vilken dag är det?

Vaknade och var galet trött imorse men kom iväg i tid ändå. Solen sken och bjöd på en härlig morgon.

Dagens Wake up bestod av dans från...nåt land jag inte minns.. Jag och Marcus blev ihopparade och vi var verkligen osynkade men vi fick oss ett härligt skratt :) 

Klockan elva var det dags för stavgång och kondition. Vi sprang uppför trapporna till berget fyra ggr!!! Sen var det sprätt(???) uppför en backe. Jag var osäker på om jag skulle överleva men det gjorde jag, dessutom med ett leende på läpparna. 

Efter lunch var det redovisning. Nervöst! Fysisk hälsa hade min grupp. Tycker att vi och dom andra skötte sig exemplariskt :)

Efter skolan skulle jag å David åkt till Strömstad och när han banga blev jag helt sänkt men...när jag titta på luren så visade det sig att Kristofer var i byn. Så jag gick hem, duscha och hann rycka tag i kameran innan jag fick ett meddelande om att han var utanför :)

Blev först en tur till Sportshopen, sen for vi till Sövall, Krossekär och Grönemad. Han gjorde ett tappert försök att lära mig hur min kamera funkar. Fick låna hans stora objektiv oxå ;)

Kvällen blev bra helt enkelt. Och kul att hitta en ny vän! Som är grymt trevlig oxå. Nu hoppas jag att jag kan lära mig nåt till nästa "fotolektion".

Nu blir det att sova. Utflykt med matsäck imorn. Sen...SEN kommer Sandra!!! Weeee!

Sov så gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar