måndag 1 september 2014

Första natten, halsont och nervositet!

God morgon gott folk och välkommen till en ny vecka på jobbet. Vet ni vad det bästa är med just denna måndag? Ni kan säkert gissa, men jag ska berätta ;)

Jag slipper terra min Lilla Röd genom att åka över alla guppen som är på bron över järnvägen i U-V, jag slipper slåss med idioter på motorvägen, jag slipper den förbenade 50-sträckan mellan Edsberg och Danderyd och jag slipper tuta i rondellen utanför BMW. Vänta, glömde jag nåt? Ja juste, jag slipper åka till jobbet!!!! *jublar*

Gårdagen var tuff, knappt någon sömn för att sen gå upp tidigt och åka dom 50 milen hit. Väl här kände jag mig nog som hemma direkt. Är redan medbjuden på makrillfiske av hyresvärden och hon ska även hjälpa mig att beställa räkor direkt från en fiskebåt. Båtfärska räkor - mumma! Och självklart har jag ynglat av mig när det kommer till produkterna på mitt jobb, numer bor det ett par finfina handskar i huset av helt rätt märke *nöjd* 

Jag somnade nog rätt snabbt igår, har dunkat både huvud och ben/fötter i väggen i natt då jag inte riktigt är van vid att sova i en 90-säng. Jag har ju haft stoooor säng så länge, men jag kommer nog lära mig. I övrigt så efter en natt så känns madrassen rätt okej iaf. Vaknade några ggr i natt pga någon gick en våning upp. Men sen var jag nog nervös att försova mig oxå så jag har kollat klockan några ggr ;) Hade ställt klockan på 6.30 men gick upp innan dess. Så nu sitter jag i soffan under min fleecefilt, har en kopp kaffe och ägg bredvid mig. Samma frukost som alltid ;)

Min förkylning har utvecklat sig lite mer och halsen gör ont och nästäppan är ett faktum. Jag häller i mig c-vitamin och äter esberitox i hopp om att kroppen ska få en chock och bli frisk. Håller tummarna på att den svarar på behandlingen - PRONTO!

Nervös? Jag? Vadå nu förstår jag inte *flinar* Igår när jag gick förbi skolan stog jag och kollade på en karta för att hitta gympasalen, jag gick närmare skolan och tittade in på gården mellan husen och där satt massa folk som tittade nyfiket på mig. Jag fick panik och sprang därifrån typ haha Stackars Sarah som var i luren under det här, hon fick lugna mig om att dom inte är farliga. Jag blir ju så jäkla blyg när jag kommer själv till en stor grupp. Hur ska det här gå??

Hyresvärden gav mig ett tidningsutklipp igår där dom intervjuat 5 tjejer från Spa och Hälsa, det är även en bild. Jag kommer garanterat bli klassens tant, dom är ju inte en dag äldre än 25 haha Och snygga är dom oxå, herregud! Jag skulle valt vävning istället, dom är mer i min ålder *mohahaha* Oj sorry :)

Men jag ser fram emot att träffa allihopa, ska bli sjukt kul. Så nu ska jag börja göra mig iordning. På bilderna är dom himla fina allihopa så min klädnojja har slagit till, jag har ju inte längre hela garderoben att prova ut och så har jag inte packat upp allt än så nu ska jag börja rota i alla klädpåsar och se vad jag hittar. Slutar garanterat med min favvoutstyrsel, dvs "jeans" och en luvtröja, but so what - it's just me ;)

Ha en toppenmåndag kära vänner, bloggläsare och annat löst folk!
Pöss!

1 kommentar: