torsdag 15 augusti 2013

Mysmorgon!

Jag är helt hänförd, jag som aldrig sover bra borta sover som en stock i lägenheten. Enda gången jag sov dåligt var när J hade en nattlig tur och putta omkull en sopborste så det small som f*n och jag flög upp. I vanliga fall hade jag blivit tokrädd men hörde hans steg och förstog att det inte var nån fara, dock hade jag lite svårt att somna om. 

Gårdagen var kul, jag åkte runt och kollade läget, pratade och hörde mig för. Jag gick längsmed bryggan och jag shoppade igen. Men jag har tur, det är ju lågsäsong så det är uppåt 70% och det tackar man inte nej till ;) Snubblade hem och lyckades somna i soffan, andra gången jag gör det. Också det väldigt konstigt. 

Tog en tur till Edsviksbadet och la mig på klipporna där och läste lite nyanser. Undrar hur många som har börjat bita sig i läppen efter att ha läst den..

Vilken underbar kväll. När det började blåsa för mycket så gick jag tillbaka till bilen, blev lite nervös att det skulle bli oväder, men det blåste förbi.

Imorse vaknade jag tidigt igen men låg kvar och drog mig rätt länge. Sen gick jag upp och kände av vädret, fick bli byxor. Tog kameran och gick sen men när jag kom bortåt så vek jag av och gick upp på berget. Solen värmde mot huden och havsbrisen lekte med håret, hade kunnat sitta där hur länge som helst om det inte var så att magen knorrade högt.


Nu sitter jag i en av mina hörnor och njuter av frukost. Jag har förstått att det inte bara är jag som tycker att målarna från Gabrielsons är galet snygga haha Har fin utsikt ;) För ett tag sen var det tomt men nu har det fyllts med folk igen och sorlet stiger sakta.


Jag har snart ätit upp och ska bege mig hemåt för att hoppa i shorts och sen bär det nog iväg med bilen. Fjällbacka kanske eller Tjurpannan. Fin dag för det :)

Ha en underbar dag!
Kram

2 kommentarer:

  1. Härligt att få följa din resa, önskar kunna göra samma sak som dig, åka bort helt själv, vilken lyx. Kanske en sak att göra nästa sommar :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej, vad kul att du tycker det. Gört! Jag tror man växer enormt som människa oavsett hur livet ser ut. Ibland upptäcker man saker man annars inte skulle ha upptäckt :)

      Radera