lördag 11 februari 2017

Allt började med en spis...eller?!

För mig började allt med ett mail, ett mail om en lägenhet som strax skulle bli ledig. Allt som skett efter det är galet kul och mycket. Att jag skulle hamna här, på gården i Östra Ertseröd hos Rena Hästkrafter är oförklarligt. Men jag är här och jag är SÅ oändligt glad att dom bestämde sig för att skicka det där mailet till just mig! 
Drängstugan

Det har verkligen hänt massor sen det mailet och igår begav mig till Väderöarna och besökte deras värdshus. Det var ett kort besök men otroligt trevlig, när jag skulle åka hem frågade dom om jag inte ville stanna kvar och kolla på film å dricka vin med dom =D Underbara människor! 
Väderöarna

När jag kom i land efter en härlig båttur så väntade nästa överraskning och ja, jag fick ett erbjudande som inte bara var bra utan väldigt spännande! Det känns lite i hjärtat, det gör det.. Jag har verkligen försökt att få en plats på "min" skola men då det inte finns så måste jag söka mig vidare. Känner att jag måste ut i arbetslivet nu och inte bara gå och drälla, det kan jag göra när jag blir pensionär.
Plogjärnet

Och i onsdags fick jag ett superglatt besked! Jag får börja rida, förvisso bara 15 min åt gången men JAG FÅR SITTA PÅ EN HÄST IGEN!!!! Haha så glad! Så idag ska vi eventuellt sitta upp hela lilla gårdsfamiljen och ta en kvarts ridtur tillsammans. Supermys!
Fia och Filip

Men nu ska jag fortsätta fixa här hemma, får kanske mysbesök lite senare i form av två härliga människor och en voffe =D

Ta hand om er!

4 kommentarer:

 1. Glad alla hjärtans dag Ammi :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack =D och detsamma till dig <3

   Radera
 2. Glad alla hjärtans dag Ammi :-)

  SvaraRadera
 3. Tack snälla och detsamma till dig <3

  SvaraRadera