onsdag 3 februari 2016

De sa bara klick!

Det rullar på nu. Onsdag idag och jag har varit ute och fotat alla tre dagarna faktiskt. Känns så otroligt härligt att få  komma ut igen, var längesen jag kände att jag bara kunde släppa allt och dra. Sen har jag speciellt två personer varav den ena pushar mig att göra det och den andra inspirerar mig sjukt mycket. Sen har jag ju alla dessa fantastiska fotografer i min närhet som bidrar med otroligt fina bilder som gör mig sugen att oxå hitta dom :)

Just nu har jag fått låna ett objektiv av min nördguru ;) Ja, han är även min bildlärare och en fantastisk person. Om det gick så skulle jag mer än gärna ta en tur i den killens hjärna, det hade varit en resa jag sent skulle glömma. Och jag är så tacksam att han hjälper mig på vägen och visar mig saker jag annars aldrig skulle se eller få fram.

Idag spenderade jag förmiddagen med min fina vän G. Vi tog en promenad i solen och jag passade på att fota både henne och annat vi gick förbi. När vi varit ute ett tag så råka vi hamna på Sjögrens i Backen och jag kunde inte låta bli att ta en hetvägg. Sjögrens semlor går inte av för hackor. Mums!

Efter skolan så for jag och Veganus runt i bilen för att hitta bra ställen att fota på. Efter att andra stället gjort oss besvikna så hamna vi i Edsvik och helt plötsligen uppenbarade sig ett ljusfenomen på himlen. Det kallas Pärlemormoln och uppstår väldigt sällen så här långt ner i landet. Det var fantastiskt vackert och alldeles magiskt! Dock väldigt svårt att fånga på bild...

Efter vår fototur for jag till Hamburgsund och hämtade lite mer grejer från ett dödsbo. Samma ställe som jag köpte min kista på. Dottern till den avlidna är en jättegullig tjej som numer bor i Stockholm. Synd att hon inte bor här faktiskt. När jag var klar så körde jag ner till hamnen och såg ett perfekt bild, dock hade jag bara mobilkameran i närheten men testade. Dock har jag den inte här, så jag tar en bilbild istället :p

Nu ska jag göra mig iordning för sängen. Imorn ska vi ut med bästa båten Britta och jag ser verkligen fram emot att få komma ut till havs igen. Det blir att fiska upp lite bottenslugg och se om vi kan hitta några djur. Sen tror jag att det blir att dissikera sjöstjärnor...det är mindre kul.

Ta hand om er och sov så gott!

1 kommentar:

  1. Kul att du kommit igång med fotograferingen igen :)

    SvaraRadera