torsdag 21 januari 2016

Sånt flyt!

Vilket flyt jag hade igår. Vaknade vid 6-tiden och kände mig utsövd. Åkte till Tanum och Besikta för att få bilen laglig ett år till, vilket gick klockrent. Jag knalla in i centrum och gjorde kortbesök både på apoteket och Coop. Tog vägen om Bazar och snackade lite med chifen. Han hade fixat till skägget och var så stilig så :) På vägen ut till bilen stannade jag till hos Li och köpte mig en Vanilla Fun. Jag försöker sluta med kaffe men när jag är där har jag svårt att stå emot.. Vid flera tillfällen på vägen hem så ville jag stanna och fota. Jag älskar vintern och lägger vi till sol och vindstilla på det. I love it!! Stannade vid Greby gravfält och tog lite foton med mobilen. Gu så härligt väder!
Tagen med mobil vid Greby gravfält

Väl hemma slängde jag i mig lite lunch och for till skolan. Kroki stog på schemat. Jag trodde det skulle gå dåligt men tvärtom, det gick riktigt bra. Och jag fick beröm =D Blir ju sådär att "Äsch då" när hon säger att det är bra, men i smyg myser jag som sjutton. SÅ KUL!! Det är inte lätt att rita av en naken kvinna, första utmaningen är att få det att likna en människa på pappret. Sen kommer resten. Glad gick jag därifrån och messade med vegantvillingarna å så for vi till Grönemad med kameror.
Systemkamera och vid Grönemad

Jag älskar att fota naturbilder, that's my thang liksom. Killarna fick följa med och vi gick nästan till Munkkyrkan men jag kände mig inte bekväm att klättra när man inte ser var isen gömmer sig på klipporna, så vi vände. Men jag fick några fina bilder (som du ser här). Glada och frusna åkte vi hemåt. Det var längesen jag var ute med systemkameran och det gjorde mig verkligen gott. Mer sånt i framtiden :) 
Bildtips från Veganus, tagen i Grönemad m systemkamera

Min kväll bestod av att tvätta, diska, laga mat och film. Jag är verkligen i behov av lugn just nu, hjärnan går på högvarv och saker händer hela tiden. Så att sitta i soffan i ljuset av stearinljusen är fantastiskt. Det känns som jag börjar komma tillbaka efter sommarens hets och tråkiga händelser. Jag både vet och hoppas att 2016 kommer ge mig en utmaning och livsförändring. Och jag är glad att mamma kommer att vara en del utav den. 
Greby gravfält med mobilen

Nu ska jag förbereda dagens michellinklädsel så jag kan gå till skolan i våra ynka 18 minus *gah* Önskar Dig en riktigt fin dag :)
Grönemad med systemkameran

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar