tisdag 3 november 2015

Höstlovet kom å gick!

Hallå där ute och Hej November! Visst är det helt galet hur tiden tickar på och vi bara hänger med?! Eller ja, det händer ju en massa på vägen så klart :)
Havstensund

Jag har haft en veckas ledighet. En hel vecka utan skola, utan jobb med tid att mysa och bara vara. Det har varit fantastiskt även om det kanske inte började på sin bästa sida... Ja, mitt lilla kärleksinlägg här skvallrar väl om att allt inte gick så bra i söndags. Men jag ältar inte, jag tänker lite på H ibland men har valt att se framåt och inte grunna så mycket på det.

Höstlovsveckan började med julkortspyssel hos en vän. Det blev nästan två hela dagar med pyssel, skratt och go mat :P Och några julkort blev det oxå så klart ;)

Torsdag förmiddag kom goa vännen M över och det blev en tvåtimmarsfika innan jag for iväg till Tanum Shoppingcenter för att inhandla diverse prylar. Vid tretiden kom besöket - brorsan å Annica! Himla kul att ÄNTLIGEN få visa upp min superfina lägenhet/hus för någon som kommer back home. Om ni förstår hur jag menar :)

Vi hade några härliga dagar med lite promenader, räkor, dricka, skratt och några sovstunder i soffan för det pigga paret :oP Det var kul att ha lite sällis. Haha kommer väl bli lynchad för vissa bilder men men ;)

På söndag eftermiddag åkte jag med Alex och Magnus till Havstensund där Magnus dök och vi andra fiskade. Kallt men vackert! Kvällen slutade hemma hos mig med veggoburgare och två helt okej filmer. 
Torsk

Svart eller svartmunnad Smörbult?

Igår började skolan igen och det är gött att vara tillbaka. Vi började direkt med att åka till havs då vädret var fint. Det gillas och vår fantastiska lärare samlar pluspoäng direkt ;)


Ha nu en fantastisk tisdag vartän i landet du befinner dig!
Grebbestad - utanför marinhuset :)

1 kommentar:

  1. Haha får väl försvara sovbilden med att vi fått en massa frisk luft under dagen när vi gick en mil tidigare på dagen utan dig ;)

    Tack för en jättetrevlig helg! Det måste vi göra om
    Kram

    SvaraRadera