måndag 7 september 2015

Tacksamhet!

Sitter i marinhuset, äter en kycklingsallad och njuter av utsikten över inloppet till Grebbestad Hamn. Jag är tidig. Uppskattar egentiden, lugnet och tid för reflektion. Något som fler bör ta sig tid för.

Imorse var jag förbi jobbet och hämtade hem lite prylar till cykeln. Möttes av leenden, frågor och härliga storys från helgen. Mina underbara kollegor! Jag passade på att köpa sallad hos Coffee house by George och hann snacka ikapp lite med Li oxå. 

Havet utanför krusar sig men jag ser inga vågor. Solen gör att det glittrar och jag är så otroligt lyckligt lottad att få bo så här vackert. Sakta men säkert vävs jag in i min lilla by och det känns fantastiskt att lära känna ett helt nytt samhälle. Imorn och på torsdag är jag bortbjuden på olika saker och då kommer ytterligare chans att träffa nytt folk. Ser fram emot båda tillställningarna!

På onsdag bryts schemat i skolan och vi ska ut till havs med hela skolan. Den årliga Donaldaturen till Kalvö, Trossö och nån till ö ska gå av stapeln. Jättemysigt, om det inte regnar som det gjorde sist. Men i år går jag Marin och regnar det så kan jag gömma mig i hytten på Britta Grebert ;)

Snart börjar folket att trilla in, bäst man fixar iordning lite. Bjuder på en ful bild på mig men glädjen och välmåendet går inte att ta fel på ;) Ta hand om er där ute!
Kram kram

4 kommentarer:

 1. Hur länge ska du bo i Grebbestad?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jadu Johanna, jag har ju flyttat hit så jag hoppas på att träffa nån underbar kille å bo här resten av livet :-)

   Radera
  2. Okej så du trivs så bra att du hoppas bo kvar där

   Radera
  3. Ja, jag har inget jobb eller någon lägenhet kvar i Stockholm så jag har inget att åka tillbaka till :)

   Radera