måndag 22 juni 2015

Vad håller mig tillbaka?

Imorse när jag vaknade så hade jag fått en länk av mamma på mail. När jag trycker på länken så är det till gårdagens inslag i TV4 morgon om insemination. När jag tittade på klippet så började tårarna rinna, de bara rann medan jag tittade på klippet. Det är inte många som förstår mina tankar och känslor kring detta men jag förstog tjejen som besökte dem i studion.

För en tid tillbaka var jag på g, det var nära, men sen jag flyttade hit så har det hamnat lite i bakgrunden av förklarliga själ. Men det betyder inte att längtan, tankarna och hoppet om att en dag få barn är borta. De finns där och ibland kommer de fram och nu är en sån tid.

Det går inte så snabbt i det här landet så självklart är det framflyttat ett år det jag väntar på - att insemination ska bli lagligt i Sverige. Varför ska det vara så svårt? Som dom sa på morgonTV, vi har alla möjliga olika familjer varför kan inte det här bli accepterat så som alla andra?

Jag har längtat efter att bli gravid och få en liten knodd sen jag var 23 år. En längtan som är otroligt stark och jag vet att jag skulle bli en fantastisk mamma även om jag skulle vara ensam i det. Tiden rusar iväg, det känns som det är nu eller aldrig.

Dags att börja göra lite efterforskning igen tror jag...

Tack mamma för att du skickade länken till mig. Älskar dig!

6 kommentarer:

 1. Du vill inte ha en pappa med till barnet?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har du en på lager? :D

   Radera
  2. Jajamän :-)

   Radera
  3. Måns Zelmerlöw :p

   Radera
  4. Haha söt du är ;-P

   Radera