tisdag 23 december 2014

Farmen 2015?

Igår när jag satt och kollade runt på facebook så scrolla jag på ett inlägg från TV4. Det var en av deltagarna i Farmen. Personen ifråga lovade utbrott och drama. Absolut inget illa mot henne, hon är säkert en jättegullig tjej men det jag funderar på är hur TV4 egentligen tänker...

För många herrans år sen så sökte jag till Farmen, haha ja det är sant ;) Det var när det var en ny programserie, då det faktiskt handlade om att driva en farm och inget annat. Om man bor på en farm, bor bland djur, så ska det väl handla om just detta? Eller har vi blivit så störiga att vi hellre vill se vem som trycker ner den andra mest? Eller den som ljuger, stjäl eller skriker mest? Är det vad vi är ute efter? Är det bra TV? Om det är så, ja då blir jag mörkrädd!

Idag skulle jag aldrig få för mig att söka till farmen, det handlar inte längre om vem som kan ta hand om djuren. Att jag sökte till Gifta vid första ögonkastet var ju en helt galen idé oxå, men även fast jag är glad att jag inte är en av dem idag så är jag glad att Sanna fick mig att söka. Det var en väldigt kul väg till slutet. Vet inte om det är en merit att ha blivit intervjuad med en kamera en meter ifrån mig, men nu har jag haft det iaf ;)

Ute skiner solen, vita små puffmoln svävar förbi på en annars blå himmel. Gräset har en matt grön färg och fåglarna är galet aktiva. När jag tidigare idag pratade lite med damen i blombutiken så skrattade hon guppigt och sa att det var lite konstigt att det faktiskt är julafton imorn. IMORN? Herregud, det har jag helt glömt bort. Jag ska till J imorn, men senare under kvällen så kommer jag sitta uppkrupen i soffan med en filt om mig, i kaminen sprakar en brasa och i mitt knä så ligger en gosig katt. På TVn så går garanterat en härlig, mysig kärlekskomedi och då gärna med Hugh Grant eller Julia Roberts.

I år blir inte julen alls som annars, men jag tänker ändå att huvudsaken är att jag mår bra och är glad. Och vet ni, det gör och är jag. 


2 kommentarer:

  1. Svar
    1. God Jul och god fortsättning Sara. Lite sent men ändå :)

      Radera