måndag 10 november 2014

Gift vid första ögonkastet! Nu börjar det!

Kommer ni ihåg vad jag skrev den 16 februari i år? Jag gissar att svaret är nej ;) Men då hade jag lagt in en bild där det stog: "Tack för din ansökan!" och jag undrade för mitt liv vad jag hade gett mig in på. Efter den dagen följde telefonintervjuer, möten i Stockholm med diverse folk med en filmkamera rakt framför nosen. Hade även ett väldigt trevlig hembesök och självklart även då med en kameraman i hälarna.

Den där kvällen sökte jag till en nyproduktion som SVT skulle köra på ettan, februari 2015 om jag inte minns helt fel. Nu verkar det som att programmet kanske inte har blivit så uppskattat som det skulle men det är tidigarelagt och börjar köras på SVT Flow (vad nu detta är???) redan ikväll!!

Jag fick ett samtal i April att dom inte riktigt hade kunnat komma överens, och att jag tillslut inte fick vara en av de utvalda. Just då och där blev jag otroligt ledsen och än en gång undrade jag vad som är fel på mig, när inte ens ett gäng specialister kan hitta en snubbe åt mig. Men idag är jag tacksam över att jag inte kom med, jag hade garanterat inte bott här i Grebbestad då! Och jag kanske är skeptisk, men jag tror inte jag hade hittat min drömman heller. Fast hade dom parat ihop mig med Mathias, som är med, så vem vet ;)

Även om ni inte kommer att följa programmet så kolla in det på SVT Flow ikväll kl.21 så får ni veta vad jag hade tänkt slänga mig in i. Helt galet, men ibland måste man chansa eller hur ;)
Bild lånad av SVT

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar