fredag 10 oktober 2014

Bara några timmar kvar...

...sen får du ta helg - so hang in there! =)

Energitjuvar är väl något de flesta av oss har råkat ut för och de som har gjort det vet att det är otroligt jobbigt. Jag har varit lite låg den här veckan, eller inte låg för jag trivs och mår bra men ja, jag har varit tömd på energi. Jag vet vem källan är och jag håller på att ta itu med det. Igår frågade fröken om jag hade tid att prata lite efter lektion och det hade jag. Jag fick vänta en stund och hängde då vid biljardbordet med August, CK och juristen. 
Robin

När vi satte oss i massagerummet så sa hon bara: "Berätta nu, vad är det som händer?" Hon hade märkt att jag var låg och inte alls den Ammi jag brukar vara. Det kändes skönt att få prata. Och jag ska boka tid hos Pelle och sen får vi se hur jag ska ta tag i detta. Har fått rådet att inte låta 'energitjuven' komma åt mig, får göra mitt bästa.


Ibland är det jobbigt att vara vuxen i ett sällskap där dom flesta nästan precis gått ut gymnasiet. För ja, för första gången i mitt liv, förutom kanske på pappas begravning, så känner jag mig väldigt vuxen. Inte varje timme, varje dag men det kommer i små doser.
Försökte hitta en bild där jag ser vuxen ut,
det fick bli den här...
Men jag har träffat människor som tagit sig till mitt hjärta och fler kommer det säkert bli. Sen älskar jag att få vara lite "tonåring" igen. Som när den där snygga läraren(?) kommer in i entrén och säger gomorron och tittar mig djupt i ögonen och jag blir alldeles knäsvag och fnissig. Herregud vilken skapelse och det fåniga är att han är bara 2-3 år äldre än mig! Han kan få ligga anytime! *skrattar*


Herregud va jag babblar men ja, ibland vill det komma ut och då måste jag skriva ;) Nu ändrades ljuset ute helt galet mycket, himlen blev alldeles ljusbeige. Skumt.

Ja men näe, det är väl dags för mig att göra mig iordning. Om det inte regnar är det uteträning som gäller. Igår läste vi fysiologi och tränade inne. Jag hoppas faktiskt på uteträning, man ska passa på medan man kan :)

Ha en underbar fredag allihopa!

*kramkalas*

3 kommentarer:

 1. Dom är fina modellfoton jag har alltid viljat göra det men vet inte vart man gör det

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) Dom brukar ringa runt. Vart bor du?

   Radera
  2. Jasså brukar dom ringa? Har dock aldrig ringt mig. Jag bor i Vänersborg. Har hört att sånt finns i GBG i Nordstan

   Radera