lördag 14 juni 2014

Det går neråt och inåt =)

God morgon gott folk!

Vaknade alldeles för tidigt imorse men orkade inte ta mig upp. Istället låg jag kvar och lyssnade på stormen utanför. Var vid vissa tillfällen rädd att mitt bord skulle blåsa sönder men det står stadigt där det står, bara duken som fått dansa efter vindens pipa. Efter ett tag tog jag mig upp iaf och tog på mig mina favvokläder som jag gärna bor i just nu. Ullared t-shirt och PJ shorts från Gina.

Jag fick för mig att göra mätning/vägning och det går neråt och inåt kan man gott säga. Jag börjar närma mig min idealvikt igen, jag är inte riktigt där men snart så. Och midjan, vad hände? Är nere på 77cm och det har jag nog aldrig varit. Yeeey för mig :)

Om några dagar far jag iväg på en välförtjänt semester. Det skönaste ska bli att komma bort från arbetet, det bryter ner mig mer och mer för var dag som går och snart vet jag inte om jag orkar längre. Efter semestern kommer ett projekt sätta igång och jag hoppas att det ger positivt resultat, då kan jag få energi att förbi se all skit.

Snart står jag med fötterna i havet och njuter av solens strålar som smeker min hud från topp till tå. Äter kryddstark mat som får svettpärlorna att fockas på pannan och jag kommer omges av underbara människor som kommer att få mig att må bra. Jag kommer befinna mig i mitt sommarparadis Thailand

Att det även skulle bli en Thailands resa 2014, helt otroligt =D


Underbara Khanom - snart ses vi igen!

1 kommentar:

  1. Yaaay till dig vad du legat i och vad duktig du är!! :) Vi fortsätter med härliga strandpromenader och simmturer! Och nyttig fräsch thaimat. Soonsoonsoon :) :) x

    SvaraRadera