lördag 15 februari 2014

Fredagen den 14 februari

Det råder delade meningar om Alla hjärtans dag. Ett jippo för att affärerna ska få in pengar. Många säger att det inte behövs en speciell dag att visa att man älskar eller bryr sig om någon. Men hur ofta köper du blommor, ett gulligt kort eller gör något speciellt för dom du älskar?

Om jag ska vara helt ärlig så händer det inte särskilt ofta för min del. Jag behöver en knuff i rätt riktning och jag är en sån där nörd som älskar alla hjärtans dag, fast just nu älskar jag att hata den. Jag är en känslomänniska och jag älskar att älska någon. Jag vill ha någon i mitt liv som jag kan skämma bort och speciellt den 14 februari varje år men även andra dagar.

Som det är nu är det inte mycket kärlek. Jag fick en söt hälsning från en kusin till en kille jag gillade i slutet av förra året *skrattar lite* Han är supergullig och är glad att han skickade mailet. Jag har söta J som skickade ett sms och så har jag Emelie och Sara som skrev här på bloggen. Jag blir så glad för varje hälsning, det visar att det finns hopp :)

Min fredagmorgon började med den här störtsköna snubben. Han köpte sig en kaffe på Espresso House i Mörby C. Hans väska gjorde hela morgonen, det var hans dataväska ;) SÅ cool!! =D

På kvällen åkte jag förbi pappa och lämnade tre röda rosor och tände ljus. Det var tyst och tomt på kyrkogården och den enda jag såg var en dam som var ute och gick med sin hund. Några nya gravstenar hade kommit på plats i närheten av pappas grav och överallt brann det ljus. Det är otroligt vackert på kyrkogården och även om det förknippas med läskigheter så känner jag ett lugn när jag är där.

Efter jag varit hos pappa så åkte jag hem till mamma och gav henne blommor. Hon började nästan gråta, söta älskade mor. Jag tror att det är fler än jag som sällan säger till sina föräldrar att man älskar dom, det är lite dumt, för visst älskar jag min mamma - galet mycket!

Hur som så blev väl min alla hjärtans dag som väntat. Jag spenderade den dock med en väldigt fin vän, framför tvn med en äcklig romantisk komedi och hay day ;)

Jag hade mycket hellre spenderat min kväll med Ryan Gosling, gärna utan tröja och gärna som ur en scen från Crazy Stupid Love. Men jaja jag får fortsätta drömma ;)

Ta hand om er där ute!
/Froggis1 kommentar: