måndag 2 januari 2017

Nytt år - Nya möjligheter!

Hej alla goa! Jag startar det nya årets bloggande med en klyscha som jag tycker är fantastisk, för allt är nytt och nu blickar vi framåt mot alla möjligheter som 2017 kommer bjuda på! För min del så gäller framför allt två saker, eller tre eller fyra. Beror på hur man ser det ;)
Grebbestad på nyårsnatten

Jag och min vän Görel
Nyårsafton spenderade jag med två av mina närmsta vänner här på västkusten och vi hade en lugn, lite annorlunda men mysig nyårsafton. Vid tolvslaget stog jag, min ena vän och hennes son på ett berg bakom deras hus och spanade in fyrverkerierna. När vi stog där så kände jag något jag aldrig känt tidigare, speciellt inte vid nyår.. Jag fylldes med ett lyckorus och utbrast till min vän att jag bara måste... Och så skrek jag, högt, gällt och så länge luften räckte. Helt obeskrivligt underbart att stå där i natten, omgiven av kärlek och med dessa konstverk på den nattsvarta himlen och skrika av lycka. Likt Ronja Rövardotters vårskrik sa min vän.

Grebbestad
Om 7 - S J U - dagar så flyttar jag äntligen till mitt hus. Det ska bli helt underbart att få börja detta året med att få flytta in och börja bygga upp ett eget hem. Få packa upp MINA saker och äntligen få känna trygghet i mitt hem igen. Som jag längtar! Och de andra är att göra några ytterligare försök med att skaffa barn och om det inte går vägen så blir det nog en familjemedlem i form av en liten valp. Ja det kanske låter skumt, men så är det. Och förhoppningsvis får jag lära känna min kärlek lite mer i år :) 
Söta Ellen
Jag skulle kunna prata om allt som hände eller inte hände under 2016 men jag väljer att istället blicka framåt. Jag försöker inte förbise eller rymma från det som hände, eller glömma det glada som oxå hände utan jag vill fortsätta med det lyckorus jag kände där på berget strax efter tolvslaget, då vi sakta men säkert gick in i år 2017. 
Bild från imorse

Idag skiner solen över mitt vackra Grebbestad. Fönstrena på mammas uterum är fullt med vackra froststjärnor och himlen är blågrå. Det är några minus och jag ska strax sätta kamerans batteri för laddning och senare blir det en tur till Grönemad. Jag får/kan inte gå så mycket eller långt men en liten kort promenad ska jag fixa. Och få andas havsluft. När klockan närmar sig fem far jag mot Tanum station och möter världens bästa brorsdotter! Hon ska komma på besök och jag ser verkligen fram emot det.
Grönemad 1 januari 2017

Till alla mina läsare oavsett vad vi har för relation så vill jag önska er ett riktigt
Gott Nytt År!
Och oavsett om det gäller ett giftermål, en kärlek eller något annat så önskar jag er All Lycka under 2017!

2 kommentarer:

  1. Tack detsamma till dig Ammi :-)

    SvaraRadera
  2. God fortsättning på år 2017 Ammi :-)

    SvaraRadera