söndag 17 maj 2015

Smider planer

Som ni vet så har inget varit sig likt i mitt liv de senaste 9 månaderna. Ingen dag har varit den andre lik och det gillar jag. Jag får utmana mig själv, göra saker jag annars aldrig skulle få chans att prova och genom detta så utvecklas jag som människa. It's amazing!

Sommaren närmar sig med stormsteg och om bara någon vecka så kliver vi in i Juni månad. Byn börjar fyllas med turister och jag ser det kanske både positivt och negativt. Men det är så det kommer att bli och man kan inte göra så mycket åt det. 

Igår var jag bjuden på middag hos A, genom mina andra vänner G och Z. Otroligt trevligt och kul, skrattade mycket och åt galet god mat. Räkor och marängswisch! :D Yummie! Och under kvällen började ett sommarschema komma upp. Jag som hade som plan att bjuda mamma på Tomas Ledin, blev ju självklart besviken när hon sa att hon inte ville komma ner hit.. Men nu ser det ut som att jag kommer att kunna gå iaf! Tjejerna ville se förbandet som inte är någon mindre än Måns Zelmerlöw! Och då får ju jag Tompa direkt efter. Kul! Sen kommer ju Erik ner några dagar, det är ett måste för sommarfridens skull ;) Och annat dök upp. Ska bli galet kul!

Så fort jag får schemat så måste jag planera in ett Stockholmsbesök oxå, för självklart vill jag träffa mitt gudbarn Jondi och hennes tvillingsyrra Ninja :) Och snart kommer en till liten sparvel. Vika-klanen ska få tillökning med en liten kille! Så det är action på hemmafronten ;)

Annars håller jag på att förbereda en flytt i början av Juli. Kanske låter tidigt men jag försöker sortera kläder och skor. Slänger sånt jag inte behöver och packar ner varmare saker i mina Ikea-kassar, som jag lever i just nu. Längtar efter garderober, en fungerande tvättmaskin och något mindre lyhört.

Nu ska jag försöka fundera ut vad dagen har att bjuda på. Kanske blir en promenad till Sportshopen för att se vad dagen har för jippo att bjuda på.

Hare gött! 

8 kommentarer:

 1. Du vill ha byn för dig själv eller? :p hehe

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nää kom hit vettja! Njut av langos, kräftfiske och all go mat! :D

   Radera
  2. Tack du :) hehe. Får la se om det blir en liten tripp till Grebbestad i sommar

   Radera
 2. Du lyckas att inte ha dina dagar så lika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det händer alltid massa kul här. Idag har vi firat en kompis ute på udden med partyhattar och hela kittet ;) Varje dag är en ny dag :D

   Radera
  2. Där ser man det lät kul :-)

   Radera
 3. Hej lille vän!
  Hoppas allt är bra med dig ;-)
  I'll be back på kusten inom kort hihi ha de gott så länge!
  Kram
  Lelle Duracell!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaså? Så trevligt, västkusten är ju bäst :D Så då ses vi igen då :)

   Radera