söndag 12 april 2015

Återblick!

Efter en nästan helt sömnlös natt så känner jag mig ovanligt pigg, dock kommer det väl slå tillbaka ikväll eller under morgondagen. Det här är första dagen jag vaknar och hela lägenheten luktar jäst, vet inte om nåt gått fel i ventilationen men herregud. Känns som jag är i Rotebro jämte jästfabriken! Dvs, känns som i mina unga dar ;) haha Vilket fall så är himlen blå och solen skiner. Ur högtalarna går Tomas Ledin - En del av mitt hjärta (vilket helt är min klasskompis Nikkes fel)! Tänker dock inte börja lyssna på Mauros låt Sarah, där går gränsen =P

Idag är det återigen jobb, sweet! Men vi hoppar tillbaka två veckor och en dag!

Lördag 28 april och dags för jobb. Blir sjuk under dagen men tar mig till jobbet på söndagen oxå. Vaknar 6.10 på måndag morgon, gör mig i ordning och landar på Vika Gård i Uppsala hos min älskade familj! Känslan att få träffa alla mina tjejer igen är obeskrivlig. Att få träffa mina älskade Bubblan och Lizz, de har mig lindad runt lillfingret och min kärlek till dessa två är större än störst! Åh vad jag saknar dom! Att få kramas med Sandra igen - på riktigt! Att få uppleva att en ursöt liten tjej kommer springandes mot mig, ger mig största kramen och sen sätter sig i mitt knä. Att hon sen kryper upp i MIN famn när vi tittar på TV - så fantastiskt underbart! Älskade lilla Lova! Och Mickes min när jag dök upp som gubben ur lådan.
Kärlek på hög nivå!

Bästa Sandra med bästa getterna

Tårar. Frågor. Va fan håller jag på med? Lämnade Vika Gård och for mot Rotebro.

Träffa mamma. Mysigt. Duscha för att åka på avtackning på jobbet. Hem. Madde kom och hämta mig. Sushi! Mys. Kolla till lägenheten.
Skorpan, Mamma och mitt hjärta Snöboll

1 april - möte med mäklaren. Träffa brorsan. Jinnie kom förbi! Underbara älskade Jinnie med fina tjejerna i magen. Åt på Drop In som alltid. Tog en sväng till Stinsen. Underbart att hänga. Kärlek. Sen, uppgivenhet och tårar. Hon åkte hem.

Torsdag hängde jag i lägenheten. Plocka isär sängen. Mådde skit. Feber. Förkyld. Hade kunnat varit påväg till Barcelona med kompis D, men icke.

Långfredag! Fick bästa hjälpen av brorsan å Annica. Guld värt! En produktiv dag då det mesta flyttades från Lila Gården till ett litet förrådsutrymme. Åt middag hos mamma.
Gringos!

Påskafton började med mysfrulle på Väsby Nya med Madde. Sen påsklunch hos brorsan, det närmaste påsk jag kom. Fixa i lägenheten. Middag med Mia! Sushi igen =D

Söndag och slutfix i lägenheten. Mia fixade lunch och det blev gos med Qato och Corall. Sen lägenheten igen. Köra fram å tillbaka. Middag med mamma. Tillbaka till lägenheten till sent. Sen lämnade jag lägenheten för sista gången. Poof. Bara sådär så var mitt hem sen fyra år tillbaka tömt och borta ur mitt liv.

Måndag den 6:e april. Vaknade tidigt. Packade å fixade hos mamma. Bytte till sommardäck. Tvätt av bil. Både jag och Lilla Röd saknade Dennis men fick fin hjälp ändå. Tack! Handla lunch. Sen kom Madde och Ras. För första gången var det sjukt jobbigt att skiljas från varandra. Vad har hänt Madde? Ögonen tårades. Dörren stängdes och tårarna föll. 
Hemma hos mamma

Fixade det sista, satte mig i bilen och styrde Lilla Röd hemåt västkusten.

Härlig återkomst till skolan på onsdagen. Glädje. Vänskap. Sen stallet. Fick träffa Pi's lamm och fick hålla i en. Lycka! Glädje! Helt fantastiskt! Senare på kvällen bio med vännerna - Fast and Furious 7.
Bästa känslan ever!

Torsdag och vaknade med migrän, lyckades styra undan den. Ridning med klassen. Sjukt kul! Red Picant. Riktigt go individ. Tog med mig bästa Robin till lammen. Sen på kvällen blev det tacos och film. Sent. Trött. Huvudvärk.
Picant!

Fredag - migrän hela dagen.

Igår, lördag, jobba jobba! Kul! Segt. Tomt på centret. Men skönt att vara tillbaka. Och idag är det jobb igen.

Snabb återblick? Haha blev kanske lite långt men va f-n =) Jag bjuder på den! Ha en jättego söndag i det fina vädret nu! Och idag är ingen vanlig dag, idag är Josefins födelsedag! Grattis tjejen! Och ett grattis i efterskott till bästaste Jimmy!

Puss å kram hela dan!

5 kommentarer:

 1. Du kommer ihåg allt vad du gjort i varje minut fast det är en vecka sen :p hehe

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är flitig användare av min almanacka ;) Skriver upp allt där...nästan :)

   Radera
  2. Jaha så det är almanackan som är hemligheten bakom hehe

   Radera
 2. Gulligt gulligt första bilden :) Ammi, dockan och söt flicka :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Javisst! Hon var så himla go och fast vi inte setts på JÄTTElänge så kom hon och kröp upp hos mig. Supermys!

   Radera