torsdag 6 november 2014

Inte ok!

God morgon alla loppor å lusar! Lever ni där ute? ;) Här på västkusten är allt bra, solen skiner varje dag och humöret är på topp. Nja kanske inte alltid, det har regnat en del den senaste tiden och jag som började tillfriskna från förkylningen fick må bra en dag, sen kom det tillbaka. Igår gick jag in i en strid mot migränen oxå, än så länge känns det som att jag vann.

Men trots regn, förkylning och migrän så trivs jag. I går när jag gick hem från skolan kom jag på mig själv att le igen, bara så där liksom.

På tisdagar har jag 2 timmar håltimme och denna veckan spenderade jag lite tid med att titta på TV3 Play och programmet "Inte OK" med Felix Herngren och Brita Zackari. Just det jag såg handlade om social media och det var ett av de bästa program jag sett. Om du inte sett det så se det! :)

I fredags följde Sarah med mig ner hit till västkusten och trots lite halvtaskigt väder så hade vi en himla mysig helg. Vi besökte bl.a. Donalda, Grebys och Q-skär. Tog en promenad på Tjurpannan och jag visade henne runt i området. Vi åt frukost på Sjögrens som ju faktiskt är ett måste när man är här och hälsar på. 

Tack för sälliset Sarah. Blir alltid lika glad när folk vill komma å hälsa på :)
Musslor och Skaldjurssoppa hos Grebys

Solen skiner alltid i Grebbestad  ;)

Första besöket på Tjurpannan

Tjurpannan

Sarah har en speciell känsla för den här pölen =P

3 kommentarer:

 1. Hur är det i Grebbestad såhär i november? nu är det väl tomt med folk där?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det börjar bli kallt men ingen frost än. I helgen var det nästan fullt på Q-skär så lite folk är det. Känns som det alltid är folk på Konsum när man är där å handlar, kö varje gång haha Så så dött tycker jag inte att det är ;) Jag gillart!

   Radera
  2. okej, härligt! :)

   Radera