lördag 22 november 2014

Fotolördag!

Inatt sov jag helt okej, vaknade imorse och tittade på klockan.. Förstå min chock när jag såg att det stog 10.19 på den! Vad hände? Jag sover ju inte annars :) Tack å bock för den!

Upp å äta frulle. Segade mig men så klädde jag på mig och begav mig upp på berget för lite foto och bara bergsmys. Gillar att hänga där helt klart.
Bergshängsselfie *yeeey*Kråka på strå!
 Efter en tur på berget begav jag mig iväg med bilen för att hämta M, för att sedan åka vidare mot hennes stall. Jag har längtat efter att få gosa häst. Bara få närheten av djur gör mig så otroligt energifylld och det får mig att må bra.

Vi åkte en bit för att sen landa vid stallet. Där möttes vi av en superglad lite vovve som gärna ville bli klappad och jag klappade gärna :) Gossigt värre! Och idag fick jag träffa Baldur! En islänning på 3,5 år och en riktig charmknutte. Verkligen supersöt.
Vi gick ut och gick och på vägen träffade vi dessa sjukt coola får. Dom stirrade som inga får tidigare gjort, liknade lamor och var långhåriga. Helt fantastiska! Det ser ut som alla är skelögda och vissa smila lite när dom tittade uppåt. Jag fick mig ett skratt, ett hjärtligt skratt ska jag tillägga. För hade jag fått så hade jag hoppat in och gossat med dessa söta små saker på direkten :)Vi gick genom skogen för att komma ut vid havet. Det var otroligt vackert och vindstilla där vi gick bredvid vattnet och fast jag visste att det var iskallt så ville jag nästan hoppa i ;) Tror att jag nog var ensam om den känslan även om Baldur tittade nyfiket mot vattnet.


Det är alltid mysigt att uppleva ny miljö, nya hus, nya vikar och nya promenadvägar. Vid ett ställe stog denna skottkärra full med skrot som hittats i en hage.

Det var en mysig promenad och jag uppskattar närheten av hästarna, sällskapet och att få vara ute i naturen. När jag kom hem blossade kinderna röda och jag kände ett lugn i mig. Det snackades lite i stallet och jag ser fram emot vad komma ska. Det är längesen nu men det är väl på tiden att jag ger mig in i det igen, även om jag testar mig fram försiktigt.

Nu tänkte jag krypa till sängs. Sov så gott allihopa!

4 kommentarer:

 1. Det händer alltid nått hos dig Ammi, typ ingen dag är den andra lik.
  Det händer dag efter dag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är det som är kul :) Fast man får se till att det händer, tråkigt attbarasitta hemma ;)

   Radera
 2. Åh vad roligt! Ska du börja rida igen? :)

  SvaraRadera