måndag 22 september 2014

27? Jamenvisst serru! =D

Är det havet? Salta luften? Eller är det bara västkusten? Ja jag vet inte men vill du bli yngre så flytta hit!! I fredags var vi och klättrade utanför Strömstad, tror ingen missat det? Jäklars va duktig jag var haha SÅ stolt över mig själv. Vet inte hur högt jag kom, jag nådde aldrig toppen men för att vara andra gången jag klättrade så är jag impad av mig själv. Fröken bad mig klappa mig själv på axeln :)

Men iaf, jag och fröken gick och prata lite och jag sa att det ibland kan vara rätt frustrerande ibland att umgås med 20-åringar hela dagarna och hon förstog mig. Men så sa hon att det finns ju dom som är äldre oxå och så fråga hon hur gammal jag var och jag fick ett - VA? tillbaka, hon trodde att jag var 27 *ler stort* Mohahahhaahaa!!!  Samma dag lite senare stog jag och pratade med en klasskompis och vi kom oxå fram till åldrar och han frågade hur gammal jag var... Hans reaktion var nog bäst - "Va? Du får ju mig att känna mig gammal." Och då är han 28 *ler nöjt* Känns helt okej faktiskt. Och jag har varit på systemet 2ggr sen jag flytta ner och fått visa leg båda gångerna haha 

Börjar känna att min kropp sakta men säkert hittar tillbaka till sitt vanliga jag oxå, det går inte fort men i lagom takt. Stressymptom som tex yrsel, illamående och magont är nästan helt borta. Ja, jag kan inte komma på när jag var yr senast, inte sen jag kom ner iaf. Gissa om det känns skönt!

Att sitta på berget och titta ut över Grebbestad är fantastiskt. Jag trivs där uppe och jag tror berget trivs med mig med ;) Vi är synkade liksom. Och byn är vacker att se ut över helt klart.

Edsvik är ju där jag har mina första minnen ifrån. Dans nere vid stranden, radiobilarna och Mario - killen från Norge som jag var sååå kär i. Och solnedgången där är oxå otroligt vacker!

Jag, Robin, Marcus, Linda och Fanny skulle ut och paddla kajak igår. Jag var först på plats och stog länge och bara titta ut över havet. Under den tiden så blev himlen mörkare och havet började bli vågigt. Min balans när havet var spegelblankt var sådär och jag valde att stanna hemma. Vilket jag så här i efterhand är rätt nöjd med då det var galet kallt där ute :)

I lördags var jag, David, Robin och Tommy iväg till Edsvik och fiskade i Edsvik. Vi fick en fantastisk kväll även om fisket var sådär. Bilden ovan tog David på mig när jag fick låna hans fiskespö en stund. Jag gillar att fiska och måste verkligen köpa ett eget spö snart! Mycket snart!

Igår hade bästaste underbaraste Sandra tråkigt så hon började skicka ljudfiler till mig. Vi larvade oss ett tag och sen fick jag även ljudfiler av resten av familjen. Saknaden attackerade mig hårt och tårarna rann.. Jag mår galet bra här, men saknar vissa där hemma otroligt mycket. Och när jag fick ljudfiler från mina älskade tjejer så blev det oerhört tufft.. FAAAAAN vad jag saknar er!
Lizz - min älskade goaste tjej!
Vackraste Bubblan
Igår hade Marion bestämt att hon skulle köra skönhetssalong hemma hos mig. Det var supernice och hon har ju redan gått Spa & Hälsa en gång så massagen har hon, så jag fick lite massage oxå :)

Nu ska jag lägga mig i soffan och läsa lite i boken "Hälsopedagogik". Det är faktiskt rätt kul att börja få böcker så man kan läsa lite. Senare i eftermiddag har jag engelska och ja, jag kanske har nämnt det förut men det är ju en av favoritämnena så jag ser alltid fram emot det. Sen har jag världens bästa Tant Eva som lärare och hon är grym! 

Ha en underbar måndag gott folk!
Stor kram från mig och Grebbestad ;)

4 kommentarer:

 1. Fick du visa leg asså :)

  SvaraRadera
 2. Så du har det braaaaa i Grebbestad du Ammi 👍det är väll folktomt så här tids, men det är kanske ändå folk som promenerar där och inte helt tomt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yes, som attans ;) Det är rätt tomt ja, men det kommer lite folk på helgerna fortfarande. Sen har jag mina kompisar i skolan, så helt tomt är det inte :)

   Radera