onsdag 13 augusti 2014

Sa någon blogga?

Hallå där ute!
Jodå, jag lever och jag mår prima! Att befinna mig på västkusten gör att jag inte alltid är så bloggsugen, jag sitter hellre på kajen och luktar på saltvattnet ;)

I fredags förra veckan dök brorsan å hans tjej ner, en kort lite roadtrip på ca 50 mil. Vi passade på att besöka Tjurpannan, där dom två faktiskt badade. Vi åt skaldjursfrossa på Böstebar och lyssnade på en trubbadur, det var visafton.. Hade hellre hört Erik S sjunga ;) Vi var på shoppingtur och promenad längsmed bryggan. Och självklart frukost på Sjögrens! Kul att ni dök ner! =)


Jag och mamma lever gott. Vi äter räkor och dricker öl heeeela dagarna haha näe inte riktigt men nästan. Grebbestadsölen är försvinnande god kan jag lova. Den här veckan har folk börjat tunna av härifrån och det blir mer å mer plats för oss *flinar* Igår satt vi nästan två timmar på Grebys och bara njöt och tittade på folk som dels gick på bryggan och dels skulle lägga till. Blåser en del så det är inte det enklaste oavsett om du har bogpropeller eller inte :) Vi har även varit å shoppat lite, jag fastnade för denna fina tröja som jag har på mig på nedan toaselfie

Igår köpte vi hem räkor och vid åttatiden intog vi vårt lilla kök och njöt av goda räkor och jag tog en Grebbestad Mellis till. Efter detta blev det sängläge och Bad Boys på tv.
Imorse gav jag mig ut på en liten promenad, självklart till udden som alltid. Det är ingen lång promenad men jag gillar den. Lite folk var ute och dom flesta var på gott humör och hälsade. Trevligt! Saltvattenluften fyllde mina lungor och jag kände mig berusad av glädje, hur ofta händer det? :)

Första dagen vi var här så tog jag och mamma några selfies ute på Tjurpannan. Jag gillar nedan bild, mor och dotter! 
Jag och mamma är inte alltid sams, jag är inte alltid överens med vad hon tycker eller gör men jag älskar henne otroligt mycket och det hoppas jag att Du vet mamma!

Nu ska jag inta duschen och i magen flyger några fjärilar. Ikväll ska det äntligen bli dags, ikväll ska jag få göra det där jag väntat så länge på, ikväll går det fort fram längsmed vägarna i Tanum. Så se upp! ;)

Kram på er!

PS
Annica, nu har du lite att läsa iaf ;) 

8 kommentarer:

 1. Har dom inga spelningar i år Erik med bandet där?

  SvaraRadera
  Svar
  1. 29:e Juli spelade han med ett band på Böstebar, så jag missade honom med några dagar :(

   Radera
  2. Jaha okej det var synd att du missade honom med bara några dagar.

   Radera
 2. Haha toaselfi :D det är bra det Ammi :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lite kul ska man ha ;-P

   Radera
  2. Ja, det är klart att man ska ha kul :)

   Radera
 3. Tackitack - alltid kul å läsa bloggar ju ;)

  Tröjan var ju jättefin :)
  Hoppas det där du har längtat efter var roligt! Den mullrar ju fint i alla fall ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi drar iväg ikväll, hoppas på en tur till Strömstad turoretur ;)

   Radera