söndag 20 juli 2014

Njuter du?

Härom dagen när jag åkte hem så tittade jag ut över en åker. Jag la märke till alla färgnyanser som åkern bjöd på. Tänk att det finns så många gröna nyanser och att det ser så levande ut. Älskar när solen får lilla sjön att glittra och hur kyrkan speglar sig i sjön. Många gånger, ja nästan varje gång jag åker förbi vill jag stanna och fota. Men än så länge har jag aldrig gjort det. Jag tror att man kan gå en liten väg för att komma ut på udden, någon kväll ska jag göra det och ha kameran med mig. För att vara lite ego så vill jag faktiskt bli fotad där själv. Tror det skulle bli SÅ bra.

Just nu är en ganska ensam period. De flesta vänner är iväg med sina respektive eller familjer. Dom åker till landställen eller på äventyr ut i landet. Själv håller jag mig hemma för det mesta, förutom några konstiga avstickare sent på kvällen, som igår :) Så himla mysigt att träffa dig Jinnie!

Min hjärna går på högvarv och det är mycket tankar. Den största tanken vet mina närmsta om, jag är livrädd men försöker intala mig själv att jag inte har något att förlora. Andra tankar går till mina närmsta vänner, speciellt två av dom. Önskar verkligen att saker å ting ordnar sig, det är inte okej att det är som det är idag. Ni förtjänar att ha det bra, att vara lyckliga! Och kunna njuta av livet istället för att kämpa hela tiden. Jag önskar så innerligt att jag kunde göra något för er.

Just nu är brorsan med familj i Grebbestad. Bilderna som läggs upp på insta går direkt till mitt hjärta och jag längtar till det lilla samhället på västkusten. Längtar efter saltvatten, sol och räkor :)

Jobbångesten har knackat på sen igår, men jag har inte öppnat dörren riktigt än. Försöker ändå att njuta av helgerna och av friheten så länge jag kan. Men den kommer att bryta sig in, men jag hoppas att det först blir senare ikväll.

Ha en bra söndag allihopa!

4 kommentarer:

 1. Tack detsamma Ammi :)

  SvaraRadera
 2. Hoppas du har en skön sommar Ammi!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt ok än så länge, tack :) Hoppas din sommar är underbar :)

   Radera
  2. Gott det. Jo tack samma här.

   Radera