lördag 8 mars 2014

Genrep Mello 2014

Förra året hade jag precis slängt in en maskin med tvätt när hon ringde, i år var hon iofs lite mer ute i bättre tid men det kom ändå i sista stund. Men så kul och uppskattat!

Kom hem, klädde på mig lite smink och pensla på lite kläder och sen for jag i min röda sportbil och plockade upp min pingla. Snygg som alltid ;) Vi skulle till Friends Arena och genrepet för finalen av Melodifestivalen 2014!

Vi hade garageplats vilket var väldigt lyxigt och trevligt. Det var två stora "skyltar" där vi gick in där det bl.a. stog VIP Entre ;) Sweet! Vi åkte upp till logerna och där hade vi en egen passop som kom titt som tätt å fråga om vi ville ha nåt att äta, dricka osv. Kände sig lite kunglig minsann.
Observera att hattarna blinkade ;)

Jag har självklart några favoriter. Favorit nr 1 - Linus Svenning med BröderFavorit 2 får nog bli Ace Wilder med Busy doin nothin och sen finns det några jokrar som sjukt söta och roliga Oscar Zia med Yes we can och Sanna Nielsen med Undo.

Jag filmade lite under kvällen och dessa läggs upp på min youtubekanal, kanske händer att jag lägger in någon här med. Besök annars min kanal där det även finns andra intressanta filmer ;)

Ha en underbar lördag i solskenet!
Kram på er

2 kommentarer:

 1. Helena Paparizou Ace Wilder och Sanna Nielsen är bäst! Ok Oscar är
  oxå bra och Linus med låten bröder är väldigt fin text, Alcazar är
  oxå väldigt bra om jag får säga mitt :) men jag gillar Helena har gjort det sen jag var mindre. Får se vem som får åka till Köpenhamn :)

  SvaraRadera
 2. Sanna!!! :) även om jag gillade Helena Paparizou så kommer det
  nog gå bra för Sanna för låten är väldigt bra tycker jag :) Åh så fin
  text och låt Linus hade

  SvaraRadera