lördag 11 januari 2014

Promenad i snön

Visst är det härligt ute. Det är ljust, kylan biter tag i en och man hör glädjetjut från skumma backkrön. Jag vet inte vad det kan vara eller vet jag? Okej, ska sluta spela blond ;) Ingen har väl missat snön? 

Jag vaknade relativt tidigt imorse och ville inte gå upp men när det gjorde ont hur jag än låg i sängen så pallra jag mig ur sängen. Satte igång en maskin, kokade ägg och vek tvätt. Ganska soft morgon men nåt saknades.
Jag funderade länge å väl.. Men så bestämde jag mig. Jag hoppa ur PJn och gick ut i det vita fluffiga kallat snön. Runkeeper fick följa med och nu vet jag att det är 1.88km från min dörr till Kardemumma :)
Det påminner en del om Grebbestad, mornarna när jag satt på Sjögrens i backen och mös. Shit vad jag saknar den lilla staden. Och vips började jag längta till sommaren...

Jag har kommit å fundera lite hur folk värderar och ser på vänskap. Tror att jag nämnt det förr men är man vänner så måste man kunna tycka olika, man måste kunna bråka utan att sura ihop. Undrar hur många gånger jag och J tyckt olika och varit irriterade på varandra, egentligen. Och ändå älskar jag min knasiga underbara vän. Lika som när jag och S rök ihop men vänskapen stärks när sånt händer. Lögner och svek däremot är svårare att ha överseende med. Men är man vänner så måste man kunna vara ärliga med varandra och säga vad man tycker å tänker, right!?

När jag klev in på Kardemumma så fanns ett bord ledigt, så jag beställde min latte och satte mig vid bordet. Tror alla tittade lite på mig, jag var den enda i lokalen som var själv. Ibland är det mer tydligt att jag inte har familj, som idag tex. Det har varit knäpptyst hela dan, folk hittar på saker med sina respektive och familjer. Vissa dagar känns detta värre än andra dagar, idag är en sån dag.

Det är konstigt egentligen, eller jag tycker det. Landet är fullt av singlar men jag kan inte hitta nån som som vill vara osingel med mig? Är jag så konstig och komplicerad att jag inte är dejtbar? Jaja whatever! *ser bitter ut*

Nu ska jag klä på mig och gå ut i snön igen. Sweet! 

Somna om gott folk, nu är det slut för idag :)

3 kommentarer:

 1. Tycker du inte att dagarna går lite för fort? Snart är det
  sommar igen :) det går så fort så

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det går alldeles för fort, därför passar jag på att njuta av snön :) Snart är jag ju pensionär ;)

   Radera
  2. Nejdå så gammal är du inte ;)

   Radera